Noctourniquet

2009 var senast som The Mars Volta kom med ett nytt album. Octahedron var långt ifrån dåligt men inte heller i närheten av det bästa gruppen har åstadkommit. Den 27e Mars är det dags för deras sjätte album. Noctourniquet ska det heta och några eventuella låtar har börjat dyka upp på youtube redan nu.



Detta är tydligen titelspåret från skivan i en taskigt inspelad liveversion. Det lite långsammare tempot från Octahedron håller i sig vilket kanske är lite tråkigt men svårt att ge den här låten ett rättvist utlåtande med tanke på kvaliteten på ljudet.

Molochwalk heter denna låt och den har spelats live av Omar Rodriguez Lopez Group, en grupp som i stort sett bestått av The Mars Volta på sistone. Den här känns mer lovande inför kommande albumet. Inte den frenesi som återfanns på den fantastiska debuten De-Loused in the Comatorium men det känns som Molochwalk skulle ha kunnat platsa på Frances the Mute eller åtminstone Bedlam in Goliath. Får hoppas på mer smakprov under den två månaders väntetid som är kvar till release.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0